dilluns, 25 de febrer del 2008

ESPERAR AMB ESPERANÇA

Es el que estem fent.

Sembla que dona bons resultats.

També hem activat un conveni entre la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat de Barcelona i la Comunitat de Propietaris dels carrers Balmes i Emili Morera (Cases Barates de Tarragona) per l'estudi de l'Arxiu Documental de les Cases Barates.

I ens han acceptat una comunicació al X Coloquio Internacional de Geocrítica que es fara a Barcelona del 26 al 30 de maig de 2008, per parlar del patrimoni que representen les Cases Barates de Tarragona

5 comentaris:

La casa de Pinel ha dit...

del resto de afectados escuche que casas baratas pacto al margen de la coordinadora, ¿es cierto?.

master ha dit...

Els propietaris de Cases Barates vam presentar les alegacions corresponents al POUM 2007, com propietaris individuals i com Comunitat de Propietaris, em sembla que com la resta de comunitats afectades.

Algú ha pactat quelcom més?

Nosaltres no. Ho únic que volem es tornar a estar tranquils a casa nostra i que el patrimoni personal i de la ciutat sigui respectat.

La casa de Pinel ha dit...

eso ya lo se, las alegaciones las presentamos todas las zonas afectadas, me referia al margen de las reuniones realizadas por ejemplo en que el mediador haya sido blanco, es decir alguna reunion apartandoros un poco de la coordinadora y anan per lliure, que no digo yo que se hayan realizado, simplemente es una curiosidad que tengo a modo personal pues e escuchado algo sobre el tema y que mejor que vosotros los afectados de esa zona para preguntaros.
de todas formas eso quizas sea lo de menos, esta girando el tema y quizas todo lo realizado se lo lleve el viento.

jo artin au ha dit...

Com va l'estudi de l'arxiu?
Que interessant, ja fareu cinc cèntims dels clo·loquis.
Salut

master ha dit...

Informem d'altres accions com:

1.-Participació en el X Coloquio Internacional de GEOCRITICA i presentació d'una ponencia sobre les Cases Barates de Tarragona

2.- Participación en la Taula Rodona organitzada per l'associació de veïns "La Satalia" de Barcelona,amb una problemàtica similar a la nostra

L'estudi avança i en un parell d'anys donarà els seus fruits, perquè tots els ciutadans de Tarragona coneguin la historia particular d'aquest petit racó de la ciutat i les persones que el van fer possible.